Uiteenlopende vloeren van VekaSloots

Herkent u dat? Het gevoel wat u krijgt als u een kamer binnenloopt die aan alles voldoet wat u zich wenst om u thuis te voelen? Een belangrijk onderdeel van deze beleving is de vloer.

Bij ons bent u dan ook aan het juiste adres voor diverse soorten vloeren die geschikt zijn voor allerlei toepassingen. Zoekt u bijvoorbeeld naar de perfecte vloer voor uw organisatie? Of bent u op zoek naar een droomvloer voor in uw woning? Dankzij ons enorme netwerk kunnen we in principe alles voor u regelen. Denk bijvoorbeeld aan ondervloeren, textiel vloeren als tapijt en tapijttegels, houten vloeren in de vorm van vaste vloeren en zwevende vloeren, synthetische vloeren zoals vinyl, PVC en linoleum, en elastische vloeren. LVT-planken en gietvloeren behoren evengoed tot de mogelijkheden. Op al onze vloerbedekkingen geven wij 10 jaar garantie.

Vloeren leggen en renoveren

Het leveren en verlijmen van vloerbedekking zijn werkzaamheden waarmee wij wekelijks bezig zijn. Desgewenst kunnen we zelfs uw bestaande vloer renoveren. Bovendien voorzien we u in elke situatie van passend advies. Neem contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Na afloop van de werkzaamheden komt u een woning binnen waar de vloer gelegd is door een professional! Dus, geen losse eindjes. De emballage/afvalrestanten zijn afgevoerd en uw vloer is rondom afgewerkt met siliconenkit of MDF plinten wat u wilt. U kunt direct genieten van uw nieuwe vloer!

Onze garantie:

  • Wij werken alleen met vakpersoneel.
  • Wij werken alleen met gerenommeerde merken.
  • 5 jaar fabrieksgarantie.
  • 3 jaar installatie garantie.

Bij afname van een vloer en glasvliesbehang
zijn er kortingsmogelijkheden op de totaal prijs!

VekaSloots uw specialist in vloeren!

Voorbeelden van ons werk…

Wat klanten zeggen…

Beoordeling: 

Prachtig werk geleverd door de mannen van Vekastuc. Binnen twee dagen is ons huis helemaal voorzien van behang en is alles geverfd. Ook de donkergroene kleur op een van de muren is perfect aangebracht. Snelle communicatie en alles is goed verlopen.

Ashley uit: ZeewoldeLees meer beoordelingen

Beoordeling: 

In 2 1/2 dag hebben ze ons nieuwbouw appartement van 155 m2 glasvlies voorzien. Remi spreekt vooraf goed door hoe de wanden eruit zien, en kaart mogelijke problemen tijdig aan. Zodoende kom je met heen tot een perfect resultaat. Ook een afwijkend kleurtje op een deel van de wand ging perfect. Wij gaan ten volle genieten van ons nieuwe (wand) interieur.

Rien uit: MaassluisLees meer beoordelingen

Beoordeling: 

Het contact met John en Peter was open en prettig. Op vragen en opmerkingen werd serieus ingegaan.
Beiden waren kritisch op hun werk en corrigeerden dit als zij vonden dat het niet goed genoeg was.
Ik houd hier een goed gevoel aan over!

Koos uit: HengeloLees meer beoordelingen
© Copyright 2019 Vekastuc | Ontwerp en ontwikkeling Junto Media