Stucwerk door VekaStuc

Wat houd stukadoren eigenlijk in? Het stukadoren van van een keuken, douche, huiskamer, badkamer, houd in dat zowel de muren als de plafonds opnieuw worden uitgevlakt zodat de ondergrond weer helemaal glad en strak is.

Dit word gedaan door middel van een gipslaag aangebracht door een stukadoor. De gemiddelde tarieven van stukadoorswerk hangen grotendeels af van de grote van het oppervlakte van de wanden en plafonds in uw woning.

De meest voorkomende stucklussen komen voor in de wat oudere woningen. Maar ook in een nieuwbouwhuis wordt stucwerk steeds vaker toegepast.

De voordelen van stucwerk:

  • Gladde, strakke wanden als resultaat.
  • Wij werken alleen met vakpersoneel.
  • Garantie op de gehele wandafwerking.

VekaStuc uw specialist in stucwerk!

Voorbeelden van ons werk…

Wat klanten zeggen…

Beoordeling: 

Prachtig werk geleverd door de mannen van Vekastuc. Binnen twee dagen is ons huis helemaal voorzien van behang en is alles geverfd. Ook de donkergroene kleur op een van de muren is perfect aangebracht. Snelle communicatie en alles is goed verlopen.

Ashley uit: ZeewoldeLees meer beoordelingen

Beoordeling: 

In 2 1/2 dag hebben ze ons nieuwbouw appartement van 155 m2 glasvlies voorzien. Remi spreekt vooraf goed door hoe de wanden eruit zien, en kaart mogelijke problemen tijdig aan. Zodoende kom je met heen tot een perfect resultaat. Ook een afwijkend kleurtje op een deel van de wand ging perfect. Wij gaan ten volle genieten van ons nieuwe (wand) interieur.

Rien uit: MaassluisLees meer beoordelingen

Beoordeling: 

Het contact met John en Peter was open en prettig. Op vragen en opmerkingen werd serieus ingegaan.
Beiden waren kritisch op hun werk en corrigeerden dit als zij vonden dat het niet goed genoeg was.
Ik houd hier een goed gevoel aan over!

Koos uit: HengeloLees meer beoordelingen
© Copyright 2019 Vekastuc | Ontwerp en ontwikkeling Junto Media