Fotobehang voor woningen of bedrijven

Fotobehang zorgt voor een compleet nieuwe wand en is toepasbaar in vele ruimtes in de woning of op kantoor. Fotobehang wordt bijvoorbeeld veel geplaatst op wanden in de woonkamer, slaapkamer, keuken of in de gang, maar ook zakelijk zien we fotobehang steeds vaker terugkomen. Heel eenvoudig tover je saaie kantoren of vergader ruimtes om tot een inspirerende ruimte!

fotobehang woonkamer

Volledig naadloos fotobehang

Ons fotobehang (Vekatex) is volledig naadloos tot 20 meter lang en een hoogte van 5 meter, hierdoor ben je verzekerd van een strakke afwerking en zie je dus ook op grotere oppervlaktes geen lelijke naden in het behang.

UV-licht bestendig

Fotobehang is UV-licht bestendig waardoor de prints niet verkleuren door de zon. De kwaliteit van de prints blijven jarenlang mooi en daarnaast werken de materialen ook nog eens brandvertragend.

Uniek! Egaliserend fotobehang

Uniek in Nederland, nooit eerder was er een wandbekleding welke zowel egaliserend, isolerend en geluidsdempend werkt. Wij hebben nu naast naadloos fotobehang ook egaliserend fotobehang (Vekaplustex). Dit behang kan geplaatst worden op muren met oneffenheden tot 4 millimeter en is geschikt voor vrijwel alle ondergronden zoals gips, een stenen muur of hout. U hoeft de muur dus niet eerst te stucen of te egaliseren, wij plaatsen dit type fotobehang direct op de wand!

Geluidsabsorberend en isolerend

Naast de egaliserende werking heeft dit type fotobehang nog meer bijkomende voordelen. Het behang zorgt er namelijk ook voor dat geluid wordt geabsorbeerd en daarnaast heeft het door dikte van het materiaal een isolerende werking.

Ontvang direct een prijsopgave

Nog geen foto voor jouw behang?

Bent u nog op zoek naar een mooie foto voor uw fotobehang? Bekijk direct ons ruime aanbod aan voorbeelden.

fotobehang foto kiezen

© Copyright 2019 Vekastuc | Ontwerp en ontwikkeling Junto Media